Tarina

Ketterän tarina

Kun sain olla edellisessä työpaikassani vahvasti mukana luomassa ja kehittämässä pienen yrityksen markkinointia, huomasin, miten valtavasti nautin erityisesti siitä, kun sain nähdä oman työni tulokset konkreettisesti. Kuinka paljon pystyin vaikuttamaan yrityksen näkyvyyteen verkkosivu-uudistuksella, verkkonäkyvyyden kehittämisellä, sisällöntuotannolla ja sosiaalisen median kanavien käyttöönotolla. Nautin, kun näin, miten suorat yhteydenotot yritykseen kasvoivat. Nautin, kun verkkosivuston kävijämäärien ennätykset paukkuivat kerta toisensa jälkeen. Nautin, kun näin, että tekemiäni juttuja luettiin, niitä jaettiin ja ne toivat liikennettä verkkosivuille yhä uudelleen. Nautin, kun saimme organisaationa positiivista palautetta uudistuksista ja organisaation näkyvyydestä.

Nautin, kun sain vaikuttaa myynnin kasvuun ja yrityksen menestykseen.

Mietin, että tämä on se, mitä minä haluan tehdä. Haluan auttaa pienyrityksiä kasvamaan. Haluan auttaa niitä yrittäjiä, joilla ei ole aikaa perehtyä markkinoinnin maailmaan tai aikaa markkinoinnin toteuttamiseen.

Ja siitä ajatuksesta syntyi Ketterä.

Ketterä syntyi rakkaudesta pk-yritysten markkinointiin, intohimosta saada auttaa ihan tavallisia yrittäjiä markkinoinnin haasteissa.

Katariina Valkeinen

Ketterä markkinointipalvelu -
ihan tavallisille yrittäjille

Ketterä syntyi rakkaudesta pk-yritysten markkinointiin ja intohimosta saada auttaa pk-yrityksiä markkinointiin liittyvissä asioissa ja haasteissa. Se on ennen kaikkea palvelu niille yrittäjille, joiden päivät täyttyvät siitä omasta ydinasiasta –  oman yrityksen pyörittämisestä. Heille, joista markkinointi voi tuntua hankalalta. Heille, jotka kaipaavat markkinoinnissa tukea tai ihan vaan ajatustenvaihtoa.

Ketterä on palvelu ihan tavallisille yrittäjille.

Kuka minä olen?

Olen markkinointiviestinnän moniottelija, laadukkaan sisällön puolestapuhuja ja kevytyrittäjä. Pohjakoulutukseni on markkinoinnista korkeakoulusta ja sen jälkeen olen työskennellyt markkinoinnin parissa niin pienemmissä kuin suuremmissakin yrityksissä.

Minulla on vahva kokemus muun muassa:

  • Kokonaisvaltaisen markkinoinnin suunnittelemisesta pk-yrityksille
  • Kustannustehokkaasta markkinoinnista
  • Myynnin kasvattamisesta markkinoinnin keinoin
  • Näkyvyyden lisäämisestä sisällöntuotannon keinoin

Ymmärrän aidosti pk-yrittäjän lähtökohdat – olenhan itsekin sellainen!

Markkinoinnin osaaja sinun yrityksesi käyttöön!

Haluaisitko apua markkinointisi toteuttamiseen? Ideoita sen kehittämiseen? Jonkun, joka ottaa asiakakseen perehtyä juuri sinun yrityksesi markkinoinnin tilanteeseen ja avustaa sinua kehittämään yrityksesi näkyvyyttä ja saamaan aikaan enemmän myyntiä?

Olet oikeassa paikassa!

Osta osaamiseni sinun käyttöösi. Olen käytettävissäsi kiinteällä tuntihinnalla. Säästyt maksamasta työnantajakuluja, vakuutuksia tai eläkkeitä!

Sisältömarkkinoinnin sertifikaatti
HubSpot, 2020

Digitaalisen markkinoinnin sertifikaatti
Google, 2020