Ketterän tarina

Ketterä syntyi rakkaudesta pk-yritysten markkinointiin

Ketterä sai alkunsa, kun sain olla edellisessä työpaikassani vahvasti mukana luomassa ja kehittämässä pienen yrityksen markkinointia. Silloin huomasin, miten valtavasti nautin erityisesti siitä, kun sain nähdä oman työni tulokset konkreettisesti. Kuinka paljon pystyin vaikuttamaan yrityksen näkyvyyteen verkkosivu-uudistuksella, verkkonäkyvyyden kehittämisellä, sisällöntuotannolla ja sosiaalisen median kanavien käyttöönotolla. Nautin, kun näin, miten suorat yhteydenotot yritykseen kasvoivat. Nautin, kun verkkosivuston kävijämäärien ennätykset menivät kerta toisensa jälkeen rikki. Nautin, kun näin, että tekemiäni juttuja luettiin ja ne toivat liikennettä verkkosivuille yhä uudelleen. Nautin, kun saimme organisaationa positiivista palautetta uudistuksista ja organisaation näkyvyydestä.

Nautin siitä, kun sain markkinoinnilla vaikuttaa myynnin kasvuun ja yrityksen menestykseen.

Mietin, että tämä on se, mitä minä haluan tehdä. Haluan auttaa yrityksiä kasvamaan. Haluan auttaa niitä yrittäjiä, joilla ei ole aikaa perehtyä markkinoinnin maailmaan tai aikaa markkinoinnin toteuttamiseen.

Ja siitä ajatuksesta syntyi Ketterä.

Ketterä syntyi rakkaudesta pk-yritysten markkinointiin, intohimosta saada auttaa ihan tavallisia yrittäjiä markkinoinnin haasteissa.

Ketterä markkinointipalvelu

Ketterä markkinointipalvelu -
ihan tavallisille yrittäjille

Ketterä syntyi rakkaudesta pk-yritysten markkinointiin ja intohimosta saada auttaa pk-yrityksiä markkinointiin liittyvissä asioissa ja haasteissa. Se on ennen kaikkea palvelu niille yrittäjille, joiden päivät täyttyvät siitä omasta ydinasiasta –  oman yrityksen pyörittämisestä. Heille, joista markkinointi voi tuntua hankalalta. Heille, jotka kaipaavat markkinoinnissa tukea tai ihan vaan ajatustenvaihtoa.

Ketterä on palvelu ihan tavallisille yrittäjille.

Kuka minä olen?

Olen markkinointiviestinnän moniottelija, markkinoinnin kokonaisvaltainen osaaja ja pienyrittäjä.

Minulla on vahva kokemus muun muassa:

  • Kokonaisvaltaisen markkinoinnin suunnittelemisesta pk-yrityksille
  • Kustannustehokkaasta markkinoinnista
  • Myynnin kasvattamisesta markkinoinnin keinoin
  • Näkyvyyden lisäämisestä sisällöntuotannon keinoin

Ymmärrän aidosti pk-yrittäjän lähtökohdat – olenhan itsekin sellainen!

Markkinoinnin osaaja sinun yrityksesi käyttöön!

Haluaisitko apua markkinointisi toteuttamiseen? Ideoita sen kehittämiseen? Jonkun, joka ottaa asiakakseen perehtyä juuri sinun yrityksesi markkinoinnin tilanteeseen ja avustaa sinua kehittämään yrityksesi näkyvyyttä ja saamaan aikaan enemmän myyntiä?

Olet oikeassa paikassa!

Osta osaamiseni sinun käyttöösi. Olen käytettävissäsi kiinteällä tuntihinnalla. Säästyt maksamasta työnantajakuluja, vakuutuksia tai eläkkeitä!

Digitaalisen markkinoinnin opintokokonaisuus
Arcada University, 2021

Sisältömarkkinoinnin sertifikaatti
HubSpot, 2020

Digitaalisen markkinoinnin sertifikaatti
Google, 2020

Liity verkostoon myös somessa!