Palvelut

markkinointi, suunnittelu, digitaalinen markkinointi, markkinointipalvelut, sosiaalinen media

Pk-yrittäjän markkinointi ja sen suunnittelu

Oletko uusi yrittäjä ja mietit, miten markkinoisit itseäsi? Tai ehkä olet toiminut pidempään, ja mietit nyt, kuinka voisit kasvattaa myyntiäsi? Teen sinulle toimivan suunnitelman yrityksesi ja sen palvelun tai tuotteiden markkinoimiseksi, tunnettuuden parantamiseksi ja näkyvyyden kasvattamiseksi – siis myynnin lisäämiseksi. Saat suuntaviivat markkinointisi toteuttamiseksi ja toimivat käytännön markkinointivinkit juuri sinun yrityksellesi!

Pk-yrittäjän sisältömarkkinointi

Verkkosivuston sisällöt kannattaa suunnitella siten, että ne houkuttavat paikalle oikeaa kohderyhmää. Pelkästään tuotteestasi kertominen ei välttämättä riitä, sillä asiakkaiden huomiosta kilpailevat muutkin yrittäjät sekä lukuisat muut sisällöt verkossa.

Mieti siksi, mikä kiinnostaa asiakkaitasi ja mitä tietoa he etsivät verkosta ennen ostopäätöstä, ja kohdista sisältösi siihen. Näin tavoitat ne asiakkaat, joilla on jo ostoaikeita. Sisällöntuotannon avulla myös mielikuva yrityksestäsi paranee ja kynnys ottaa yhteyttä itse pienenee.

Yrittäjän arki on kiireistä, ja kiireen keskellä laadukkaan ja liidejä houkuttelevan sisällön tuottaminen voi olla työlästä.

Tarvitsetko apua ideointiin tai toteuttamiseen? Autan mielelläni!

ketterä, markkinointi, digitaalinen markkinointi, sisältömarkkinointi, markkinointivinkit

Digitaalinen markkinointi pk-yrittäjän työn tukena

Näkyvyys sosiaalisessa mediassa auttaa rakentamaan yrityksen brändiä, luo vuorovaikutusta potentiaalisiin asiakkaisiin, sitouttaa brändiin, vähentää kynnystä ottaa yritykseen yhteyttä ja auttaa yritystä näkymään paremmin hakukoneiden tuloksissa. Sosiaalisessa mediassa markkinointi on hyvin kohdennettavissa ja se on kustannustehokasta.

Autan yrittäjää valitsemaan yritykselle sopivat kanavat, perustan niihin tilit, tuotan sisällöt tai voin auttaa pohtimaan sopivia sisältöjä. Mietitään yhdessä juuri sinulle sopiva palvelu!

Markkinoinnin kiireapu

Tarvitsetko ehkä lisäkäsiä apuun kiireen keskellä? Mietitkö, palkkaisitko osa-aikaisen tekijän?

Aina ei tarvitse palkata omaa työntekijää. Kevytyrittäjän palvelu on yrittäjälle huoleton vaihtoehto – sinun ei tarvitse huolehtia palkkasuhteen ehdoista. Autan mielelläni erilaisissa markkinointiin, viestintään tai hallintoon liittyvissä tehtävissä.