Oma markkinoija

Oma markkinoija sinulle, yrittäjä!

Haluatko tukea yrityksesi kasvua markkinoinnilla? Tarvitsetko markkinoinnin osaajaa ja tekijää yritykseesi?

Ketterän kautta saat yrityksesi käyttöön markkinoinnin tekijän ilman rekrytointiin ja palkkaamiseen liittyviä muita kuluja. Kun valitset oma markkinoija -palvelun, pidän huolta yrityksesi markkinoinnin kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä siitä näkökulmasta, että markkinointi tukee yrityksesi myyntiä ja kasvua.

laskeutumissivu

Oma markkinoija-palvelussa huolehdin esimerkiksi:

Markkinoinnin suunnittelusta

Sisältömarkkinoinnin kokonaisuudesta

Sosiaalisen median tileistäsi

Markkinointikirjeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta

Visuaalisen ilmeen mukaisista materiaaleista

Verkkosivustosi ajantasaisuudesta

Miksi valita Ketterä markkinointipalvelu?

Markkinoinnin osaaja käyttöösi

Minulla on pitkä kokemus markkinoinnin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä strategisella tasolla, mutta myös sen käytännön toteuttamisesta. Minusta saat sekä kehittäjän että tekijän. Minulla on vahva kokemus myös myynnin tukemisesta markkinoinnin keinoin ja ymmärrän markkinoinnin tehtävän nimenomaan osana myynnin kasvattamista.

Kehitän osaamistani koko ajan

Markkinoinnin kenttä muuttuu nopeasti. Siksi on tärkeää pysyä mukana kehityksessä ja oppia koko ajan uutta. Olenkin suorittanut viime aikoina useita markkinoinnin alan koulutuksia ja koulutan itseäni jatkuvasti sekä pidempien kokonaisuuksien kautta että yksittäisten webinaarien ja muiden alan ammattilaistapahtumien kautta. Koulutus tuo jatkuvaa osaamista, joka valuu asiakkaan kassaan.

Ketterä ja asiakaskeskeinen toimintatapa

Asiakkaani ovat minulle kaikki kaikessa ja vaikka se klisee onkin, periaatteeni on aina tyytyväinen asiakas. Olenkin saanut paljon positiivista palautetta asiakaspalvelualttiudestani – ehkä se on peruja asiakaspalvelukokemuksestani, jota minulta myös löytyy taustaltani. Tsekkaa vaikkapa asiakkaitteni antamat palautteet etusivulta!

Vaivatonta ja helppoa sinulle

Kanssani maksat vain tuottavasta työstä, ja voimme sopia kanssasi sellaisen sopimuksen kuin haluat. Kanssani tehdyt sopimukset ovat joustavia ja pidän itse huolen siitä, että työtunnit eivät mene yli sovitun. Myös tekemiseni on ketterää, joten saan sinulle tunnissa paljon asioita aikaan.

Haluan tietää lisää Oma markkinoija-palvelusta!

Jätä yhteystietosi, niin lähetän sinulle lisätietoja sähköpostitse tai soitan kertoakseni lisää.

Oma markkinoija -palvelun asiakkaita

Teknoma Oy

Suunnittelusta käytännön toteutukseen

Yhteistyö Teknoman kanssa alkoi markkinoinnin kokonaisvaltaisella suunnittelulla, jossa kävimme Teknoman kanssa läpi heidän tarpeitaan, haasteitaan ja toiveitaan markkinoinnille. Yhteisten keskustelujen pohjalta loimme yritykselle markkinoinnin kehittämiseen tähtäävän suunnitelman. Suunnitelman toteuttamisen jälkeen sen käytännön toteuttaminen tapahtuu sovittujen viikoittaisten työtuntien puitteissa.

Lautex Oy

Vakituinen markkinoinnin tekijä

Yhteistyö lähti liikkeelle markkinoinnin nykytilakartoituksella ja siihen pohjautuen tehdyllä markkinoinnin strategisella suunnitelmalla. Suunnittelutyön pohjana olivat yhteiset keskustelut ja yrityksen toimintaan perehtyminen. Näiden jälkeen toimenpiteitä edistetään käytännössä yhdessä sovittujen vakituisten työtuntien puitteissa.

MIP Electronics Oy

Vakituinen markkinoinnin tekijä

Yhteistyö MIP Electronics Oy:n kanssa sisältää markkinoinnin käytännön toimenpiteiden toteuttamista sovittujen viikoittaisten työtuntien puitteissa. Käytännön toimenpiteet painottuvat digitaaliseen markkinointiin sekä sisällöntuotantoon.